Workshop

25.08.2023

Working Group 3 (WG3) NECTAR Workshop
Sala de conferințe, str. Hincesti 55/4, Chișinău, Republica Moldova
29-30 august 2023


Stimaţi colegi,

avem deosebita plăcere de a Vă invita la lucrările Workshop-ului internațional WG3 NECTAR, organizat în cadrul proiectului COST Action CA18202- Network for Equilibria and Chemical Thermodynamics Advanced Research (NECTAR) . 

COST Action CA18202 - Network for Equilibria and Chemical Thermodynamics Advanced Research (NECTAR) este o rețea europeană care include circa 200 de cercetători din 31 de țări, implicați în studiul avansat al echilibrelor chimice: www.cost-nectar.euwww.cost.eu/ actiuni/CA18202/.
Acest eveniment, cu siguranță, reprezintă o mare oportunitate de a recunoaște rolul important al Universității de Stat din Moldova în această rețea și de a consolida colaborările cu alte grupuri de cercetare și instituții implicate în NECTAR. În plus, va fi util și studenților care se ocupă de echilibrele chimice în sistemele biologice și mediu și alți tineri cercetători, care vor putea intra în contact direct cu oameni de știință eminenti din domeniu.


Programul evenimentului


Evenimentul este organizat în cadrul proiectului COST/CA18202 - Network for equilibria and chemical thermodynamics advanced research (NECTAR).